Reha Muhtar'ın acı kaybı... Babası Cemal Muhtar, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu

Ünlü gazeteci Reha Muhtar'ın bir süreden bu yana yoğun bakımda bilinci kapalı halde yaşam mücadelesi veren babası Cemal Muhtar, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Muhtar, acılı haberi kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Reha Muhtar'ın acı kaybı... Babası Cemal Muhtar, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu

Ünlü haber spikeri ve gazeteci Reha Muhtar bugün acı bir haberle sarsıldı. Muhtar'ın  bir süreden bu yana yoğun bakımda bilinci kapalı halde yaşam mücadelesi veren babası Cemal Muhtar, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Muhtar, acılı haberi kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU 

Cemal Muhtar'ın cenaze programını da oğlu Reha Muhtar sosyal medya hesabından paylaştı. Reha Muhtar, babasının 20 Eylül Çarşamba günü Yeniköy Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip toprağa verileceğini aktardı. 

Reha Muhtar'ın acı kaybı... Babası Cemal Muhtar, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu - Resim : 1

ACI HABERİ, ÇOCUKKEN FUTBOL OYNADIĞI YERDE ALDI 

Muhtar, babasının vefat haberini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: 

"Allah var mı? Var...  Sabah Uzun Yıllar Sonra 7 Yaşında Futbol Oynadığım Sahaya Gittim. Üzerine Benzinci Yapılmıştı. İstinye’de. Babam Yanımda Durur Seyrederdi Beni. Benzincide Telefon Geldi. 7 Yaşında Seni Futbol Oynarken Seni Seyreden Baban Öldü Dediler. Allah’ın Rahmeti Babam." 

Reha Muhtar'ın acı kaybı... Babası Cemal Muhtar, 93 yaşında hayata gözlerini yumdu - Resim : 2

CEMAL MUHTAR KİMDİR?

Ünlü gazeteci Reha Muhtar'ın babası Cemal Muhtar, uzun yıllar Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde tarih derslerine girmiş önemli bir akademisyendir. 93 yaşındaki Muhtar bir süreden bu yana sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu.