Rehin aldığı eşini öldürmüştü: O caninin ifadesi ortaya çıktı!

İstanbul'da tartıştığı eşini evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren katil zanlısı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde "Beni aldattığını düşünüyordum. Bu nedenle aramızda daha önceden kavgalar çıkmıştı. Yine kavga çıktı. Bu sefer onu öldürdüm" dediği ortaya çıktı.

Rehin aldığı eşini öldürmüştü: O caninin ifadesi ortaya çıktı!

Çekmeköy Güngören Mahalle'sinde bu sabah 04.30 sıralarında Hakan Araz tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz'ın "Eşim silahla beni rehin alıyor" diye polis ihbar hattına mesaj göndermesi üzerine çok sayıda ekip adrese sevk edildi.

Müzakereci ekipler silahlı kocayı, kapıyı açması ve eşini serbest bırakması konusunda uzun süre ikna etmeye çalıştı.

Polisin tüm ikna çabalarına rağmen Araz'ın kapıyı açmaması üzerine olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı. Özel harekat polislerinin olay yerine geldiği sırada evin içinde 7-8 el silah sesi duyuldu.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Özel Harekat polisleri evin kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi. Polis, şüpheli Araz'ı dairenin balkonunda yakalayarak etkisiz hale getirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı mermilerle ağır yaralanan Ülkü Araz ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

"BENİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM"

Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli Hakan Araz olayla ilgili sorgulandı. Şüphelinin emniyette verdiği ifadede "Beni aldattığını düşünüyordum. Bu nedenle aramızda daha önceden kavgalar çıkmıştı. Yine kavga çıktı. Bu sefer onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.