Resimdeki köpeği bulmak neredeyse imkansız! Ama köpeği bulanların jilet gibi bir zekası var

Optik illüzyonlar adı verilen zeka testleri ile gözlem becerilerinizi test etmek mümkün. Keskin zekaya sahip insanlar, ormanda gizlenmiş köpeği 8 saniye içinde kolayca görebilir. Sizde optik yanılsama ile zihninizi test edin. İşte o görsel...

Resimdeki köpeği bulmak neredeyse imkansız! Ama köpeği bulanların jilet gibi bir zekası var

Optik illüzyon diğer adıyla göz yanılsaması adı verilen görüntüler ile nesnel gerçekliğin farklı olduğu durumlar için kullanılan terimdir. Göz tarafından beynimiz uyarılır. Optik illüzyonlar, bireylerde bilişsel yeteneklerin ve gözlem becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? İşte o optik illüzyon

 Resimdeki köpeği bulmak neredeyse imkansız! Ama köpeği bulanların jilet gibi bir zekası var - Resim : 1

RESİMDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BULAN JİLET ZEKAYA SAHİP
 

Yukarıdaki görsel bir sosyal medya üzerinde paylaşılmıştır. Ormanın yapraklarına ve ağaçlarına karşı kamufle edilmiş bir köpek var. Sizin için zorluk, köpeği 8 saniye içinde bulmaya çalışmaktır. Köpeği bulmak zordur ama jilet gibi keskin bir beyne sahip kişiler onu kolayca fark edebilir.

Bu optik yanılsamayı çözmek istiyorsanız, görüntüyü dikkatlice gözlemlemeniz gerekir. Köpek 8 saniye veya daha kısa sürede tanımlanmalıdır. Köpeği fark edebildiniz mi?
Acele edin, dikkatlice bir köpeğin silüetine benzeyen herhangi bir şey görüp göremeyeceğinize bakın. Zaman neredeyse bitti.

Resimdeki köpeği bulmak neredeyse imkansız! Ama köpeği bulanların jilet gibi bir zekası var - Resim : 2

İŞTE ÇÖZÜMÜ 

Süre doldu. Bazılarınız verilen saniyeler içinde köpeği fark etmiş olabilir ve bazılarınız görememiş olabilir. Artık köpeği aramayı bırakabilirsiniz. Çözümü görmek için aşağı kaydırın. Köpek, görüntünün merkezinde görülebilir.