Resmen duyuruldu! MKE Ankaragücü’nde sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı

MKE Ankaragücü, Kayserispor maçı sonrası sakatlanan Efkan Bekiroğlu'nun Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Fenerbahçe ile oynanacak olan müsabakada forma giyemeyeceğini açıkladı.

Resmen duyuruldu! MKE Ankaragücü’nde sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe bugün saat 20.45’te başlayacak müsabakada karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu’ndaki mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Resmen duyuruldu! MKE Ankaragücü’nde sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı - Resim : 1

GRADE 2 VE ZORLANMA TESPİT EDİLDİ

Bu maç öncesi Ankaragücü’de sakatlık şoku yaşandı. Başkent ekibi, Kayserispor ile oynanan maç sonrası MR’ı çekilen Efkan Bekiroğlu’nda Grade 2 zorlama ve kanama tespit edildiğini, futbolcunun tedavisine başlandığını açıkladı. Ankaragücü, yıldız futbolcunun Fenerbahçe karşılaşmasında oynayamayacağını açıkladı.

Resmen duyuruldu! MKE Ankaragücü’nde sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı - Resim : 2
Efkan Bekiroğlu

 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ankaragücü’nden yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Efkan Bekiroğlu'nun Mondihome Kayserispor maçı sonrası çekilen MR’ında Grade 2 zorlama ve kanama tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Efkan Bekiroğlu sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe karşılaşması kadrosunda yer almayacaktır” denildi.