Resmi açıklama geldi! Fenerbahçe’de 3 ayrılık birden! İşte yıldızların yeni takımları

Fenerbahçe, Emre Demir’in Ümraniyespor, Jin-ho Jo ve Omar Fayed’in ise Sırbistan’ın Novi Pazar kulübüne bir yıllığına kiralandığını açıkladı.

Resmi açıklama geldi! Fenerbahçe’de 3 ayrılık birden! İşte yıldızların yeni takımları

Fenerbahçe’de kadro yapılanması kapsamında 3 genç futbolcu takımdan ayrıldı. Sarı- lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Emre Demir 1.Lig ekibi Ümraniyespor, Jin-ho Jo ve Omar Fayed ise Sırbistan’ın Novi Pazar kulübüne sezon sonuna kadar kiralandı.

Resmi açıklama geldi! Fenerbahçe’de 3 ayrılık birden! İşte yıldızların yeni takımları - Resim : 1
Omar Fayed

 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-lacivertli kulüpten Jin-ho Jo ve Omar Fayed’in ayrılığına ilişkin yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen profesyonel futbol takımımızın genç oyuncularından Omar Fayed ve akademimizden yetişen Jin-ho Jo, Sırbistan’ın Novi Pazar kulübüne bir yıllığına kiralanmışlardır. Oyuncularımıza başarılı bir sezon diliyoruz" denildi.

Resmi açıklama geldi! Fenerbahçe’de 3 ayrılık birden! İşte yıldızların yeni takımları - Resim : 2
Jin-ho Jo

 

Emre Demir için yapılan açıklamada ise, “2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Profesyonel Futbol Takımımızda genç oyuncularımızdan Emre Demir bir yıllığına Ümraniyespor’a kiralanmıştır. Oyuncumuza başarılı bir sezon diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Resmi açıklama geldi! Fenerbahçe’de 3 ayrılık birden! İşte yıldızların yeni takımları - Resim : 3
Emre Demir