Resmi açıklama geldi! Galatasaray, bir transferi daha KAP’a bildirdi

Galatasaray, Ndombele’nin ardından Davinson Sanchez transferini de açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten KAP’a yapılan bildirimde Sanchez’in transferi için futbolcu ve kulübü Tottenham ile görüşmelere başlandığı bildirildi.

Resmi açıklama geldi! Galatasaray, bir transferi daha KAP’a bildirdi

Galatasaray, transferde atağa kalktı. İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur takımından Ndombele’nin kiralık transferi için görüşmelere başlandığını açıklayan sarı-kırmızılı takım bir transferi daha duyurdu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde stoper oyuncusu Davinson Sanchez’in transferi için görüşmelere başlandığı bildirildi.

Resmi açıklama geldi! Galatasaray, bir transferi daha KAP’a bildirdi - Resim : 1

Galatasaray Spor Kulübü tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Davinson Sanchez Mina'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

DAVINSON SANCHEZ’İN KARİYERİ

İngiliz ekibinin 2017 yılında Ajax’tan 42 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Davinson Sanchez, Tottenham formasıyla çıktığı 207 maçta 5 gol attı, 1 asist yaptı.

Transfermarkt’a göre değeri 60 milyon euroyu gören Davinson Sanchez’in şu anki değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.