Resmî açıklama geldi! Süper Lig ekibi, 2 iç saha maçını başka stadyumda oynayacak!

Trendyol Süper Lig ekibi Pendikspor, Pendik Stadı'nın Süper Lig standartlarına hale getirilmesi için yapılacak çalışmalar kapsamında ilk 2 iç saha maçını Ümraniye Şehir Stadı'nda oynayacak.

Resmî açıklama geldi! Süper Lig ekibi, 2 iç saha maçını başka stadyumda oynayacak!

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun fikstürü çekildi. Takımların maç programı belli olurken stadyumların maçlara uygun hale getirilmesi için de çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Pendikspor’un maçlarını oynadığı Pendik Stadı, Süper Lig standartlarına uygun olmadığı için yenileme çalışmaları yapılacak. Bu süre zarfında Pendikspor maçlarını Ümraniye Şehir Stadyumu’nda oynayacak.

Resmî açıklama geldi! Süper Lig ekibi, 2 iç saha maçını başka stadyumda oynayacak! - Resim : 1

AÇIKLAMA YAPILDI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Pendik Stadı'nın Süper Lig standartlarına uygun hale gelmesi için yaptığımız yenileme çalışmaları nedeniyle iç sahada oynamamız gereken ilk 2 maçımızı Ümraniye Şehir Stadı'nda oynayacağız. İnşaat sürecinde bir aksaklık olmaması halinde üçüncü iç saha maçımızda Pendik Stadı hazır olacaktır." denildi.

İKİ MAÇ OYNANACAK

Pendikspor, ilk hafta Atakaş Hatayspor'u, 4. haftada da Corendon Alanyaspor'u ağırlayacak. Planlama kapsamında eylül ayı sonundaki VavaCars Fatih Karagümrük müsabakasının ise Pendik Stadı'nda oynanması bekleniyor.

Açıklamada stattaki koltuk sayıları netleştikten sonra kombine satışıyla ilgili bilgilendirme yapılacağı kaydedildi.