T.C. DÜZCE 1. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN

İLAN

T.C. DÜZCE 1. SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN

Sayı : 2026/98 Esas
22.06.2026
ESAS NO : 2026/98 Esas


Mahkememizce, Davacı Turgut Kalkan (T.C. No: 13974070764) vekili Av. Emrah Sarıca tarafından açılan ve mahkememizde görülmekte olan Mirasçılık Belgesi İstemi davasında;


Muris Düzce İli, Çilimli İlçesi, Yukarıkaraköy köyü kütüğüne kayıtlı, Salih ve Hava kızı 01/07/1988 Düzce doğumlu MERYEM DORUK - 53290760338 nüfus kaydına ve mirasçılarına tüm araştırmalara rağmen ulaşılamamıştır.


Türk Medeni Kanunu'nun 594. maddesi gereğince, bir ay ara ile adı geçen murisin mirasçısı olduğunu iddia edenlerin, hak sahibi olduklarını gösteren belgelerle birlikte son ilan tarihinden itibaren en geç 1 (BİR) YIL İÇİNDE Mahkememize müracaat etmeleri gerekmektedir.


Bu süre içinde hiçbir mirasçının başvurmaması, mirasçılık sıfatının belgelendirilememesi veya mirasçının tespit edilememesi halinde, miras sebebiyle istihkak davası açma hakları saklı kalmak üzere mirasın Devlete (Maliye Hazinesine) geçeceği ve mirasçılık belgesinin buna göre düzenleneceği hususu MİRASÇILARA VE İLGİLİLERE İLANEN DUYURULUR.

#İlangovtr Basın no ILN02496482