Restoranda siparişlerini servis eden garson yüzünden renkten renge girdi. Yaşanan korkunç olaydan sonra garson kesin kovuldu

Restoranda siparişlerini servis eden garsonun yanlış hareketi sebebiyle renkten renge girdi. Yüzünü temizlemek istedikçe daha da bulaştı. Sonunda yüzü, korkunç mürekkep ile bulandı. Garson, yaptığı hata karşısında kalakaldı, Yyaşanan korkunç olaydan sonra "garson kesin kovuldu" yorumları yapıldı.

Restorana giden iki arkadaş, siparişleri getiren garsonun azizliğine uğradı. Restoranda siparişlerini servis eden garsonun yanlış hareketi sebebiyle renkten renge girdi. Mürekkep balığını servis eden kadın garson, anlış bir hamle yapınca hem müşterinin hem de kendisinin üzerini korkunç bir mürekkeple boyadı.

ÖYLECE KALAKALDI

Korkunç anları, arkadaşı kayda alırken garson yaptığı hata karşısında bir süre hareket etmeden öylece kalakaldı. Müşteri, elindeki peçeteyle yüzünü silmeye çalıştıkça mürekkepsiz kalan kısımlarını da boyadı. Tüm yüzünü mürekkeple kapladı. Yüzünü temizlemek istedikçe daha da bulaştı. Kadın görüntülerde gülse de, kalıcı olduğu bilinen mürekkebi yüzünden nasıl çıkardığı bilinmiyor. Ayrıca garsonun yaptığı hata sebebiyle de pek çok kullanıcı işten kesin kovulduğunu iddia etti.