Restoranında yediği yemeği bedavaya getirmeye çalışan TikTok yayıncısına, MasterChef Gamze'den tokat gibi cevap!

Reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye All Star yarışmasında yarışmacılar arasında yer alan şef Gamze Tosun'un restoranına giden TikTok yayıncısı Berivan, yediği yemeği bedavaya getirmeye çalışınca, ünlü şeften veto yedi. Şef Gamze, Berivan'ın reklam teklifini geri çevirerek, "Reklama ihtiyacım yok" dedi ve TikTok yayıncısı bu kez yediği yemeğin ücretini ödemek zorunda kaldı.

MasterChef ile tanınan şef Gamze Tosun, restoranına gelen bir TikTok yayıncısı üzerine sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim restoranlara giderek yediği yemeği bedavaya getirmeye çalışan bir TikTok yayıncısını geri çevirdi. 

Restoranında yediği yemeği bedavaya getirmeye çalışan TikTok yayıncısına, MasterChef Gamze'den tokat gibi cevap! - Resim : 1

Son zamanların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye All Star, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı final bölümü ile büyük beğeni almıştı. Ünlü yarışma programında dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan şef Gamze Tosun ise bu kez sosyal medyada gündem oldu. Gittiği restoran ve cafelerde bedva yediği yemekler ile TikTok yayıncısı Berivan'ın reklam teklifini geri çeviren ünlü şef, yaklaşımı üzerine TikTok'çuyu şaşkına çevirdi. 

Restoranında yediği yemeği bedavaya getirmeye çalışan TikTok yayıncısına, MasterChef Gamze'den tokat gibi cevap! - Resim : 2

BEDAVA YEMEK YEMESİYLE ÜNLENMİŞ!

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Gamze'nin restoranına giderek TikTok uygulaması üzerinden canlı yayın açan Berivan, yemeğini yerken garsona seslendi. Diğer tüm restoranlarda yaptığı gibi canlı yayınlarıyla reklam yaptığını söyleyen Berivan, yemeği ücretsize getirmeye çalıştı. Çoğu kez olumlu yanıt alarak bedava yemek yemesiyle ünlenen TikTok yayıncısı, şef Gamze Tosun'un müdahalesi üzerine bu kez istediği cevabı alamadı. 

Restoranında yediği yemeği bedavaya getirmeye çalışan TikTok yayıncısına, MasterChef Gamze'den tokat gibi cevap! - Resim : 3

"BENİM REKLAMA İHTİYACIM YOK!"

Berivan'ın sorusuna "Reklama ihtiyacım yok" şeklinde cevap veren şef Gamze Tosun, canlı yayının ardından sosyal medyada gündem oldu. Canlı yayın esnasındaki tavrıyla büyük beğeni alan şef Gamze Tosun, TikTok yayıncısını dumura uğrattı. Yemeğini yiyerek mekandan ayrılan Berivan, diğer restoranların aksine bu defa yediği yemeğin ücretini ödemek durumunda kaldı.