Resul Tosun, Sözcü yazarı Aytunç Erkin için "Aytunç Yoldaş" dedi, stüdyo kahkahaya boğuldu

tv100'ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında yer alan Star gazetesi yazarı Resul Tosun, Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin için "Aytunç Yoldaş" dedi. Yaşanan diyalogun ardından stüdyo kahkahaya boğuldu.

Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun ve TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gündemin konuşulduğu programda Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin için “Aytunç Yoldaş” ifadesini kullandı.

“Yoldaş demek zorundalar başka çareleri yok”

Kendisine “Aytunç Yoldaş” denilmesi üzerine Erkin, “Ben durduğum yerde duruyorum gelen gelsin. Yoldaş diye biliyorlarsa bizi bu beni mutlu eder. Neden biliyor musunuz? Mücahitler müteahhit oldu, yoldaş demek zorundalar başka çareleri yok” şeklinde karşılık verdi.

Daha sonra “Yoldaş” sözlerine açıklık getiren Tosun, “Yoldaş kelimesini yumuşatalım. Yoksa müteahhitliğimiz falan yok” dedi.