Reytinglerde birinci gelen dizi 1 hafta yayınlanmayacak... Sezon finali yapacağı tarih de belli oldu

NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar yayına 1 haftalık ara veriyor. Kanal yönetiminden edinilen bilgiye göre dizinin sezon finali yapacağı tarih de belli oldu.

Reytinglerde birinci gelen dizi 1 hafta yayınlanmayacak... Sezon finali yapacağı tarih de belli oldu

Yeniçağ'daki habere göre; Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar’ın yeni bölümünün 8 Nisan Pazartesi ekrana gelmesi gerekiyordu ancak alınan kararla dizi bayram dolayısıyla yayına bir hafta ara verdi. Son olarak 13. bölümün yayınlandığı dizinin 14. bölümü 15 Nisan Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak.

Reytinglerde birinci gelen dizi 1 hafta yayınlanmayacak... Sezon finali yapacağı tarih de belli oldu - Resim : 1HER HAFTA YÜKSEK REYTİNG ALIYOR

Gold Film imzalı, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, her hafta aldığı yüksek reytinglerle zirveyi kimseye kaptırmıyor.

Reytinglerde birinci gelen dizi 1 hafta yayınlanmayacak... Sezon finali yapacağı tarih de belli oldu - Resim : 2EYLÜL AYINDA İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerini paylaştığı "Kızıl Goncalar" dizisi, haziran ayında sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizinin hayranları, heyecanla final bölümünü beklerken yapımcılar ise sezon finali için özel bir bölüm hazırlığı içerisindeler. Yapılan açıklamaya göre, "Kızıl Goncalar" dizisinin yeni bölümleri eylül ayında FOX'ta izleyicilerle buluşacak. Dizinin sevenleri, yaz boyunca yeni bölümleri heyecanla bekleyecekler.

Reytinglerde birinci gelen dizi 1 hafta yayınlanmayacak... Sezon finali yapacağı tarih de belli oldu - Resim : 3DİZİ MERAK KONUSU OLMAYA DEVAM EDİYOR

Dizinin başrollerinde yer alan ünlü isimler olan Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun performansları da izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor. Dizinin sezon finali öncesinde ise karakterlerin geleceği ve hikayenin nasıl sonlanacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Reytinglerde birinci gelen dizi 1 hafta yayınlanmayacak... Sezon finali yapacağı tarih de belli oldu - Resim : 4

Reytinglerde birinci gelen dizi 1 hafta yayınlanmayacak... Sezon finali yapacağı tarih de belli oldu - Resim : 5