Reytinglerden fena haber geldi.. Burcu Özberk'in Kraliçe dizisinin hayranlarına üzücü haber

Romantik komedi tarzı dizilerdeki başarısıyla bilinen ünlü oyuncu Burcu Özberk'in dram tarzı dizisi Kraliçe, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı.

Reytinglerden fena haber geldi.. Burcu Özberk'in Kraliçe dizisinin hayranlarına üzücü haber

FOX TV'de Aşk Mantık İntikam dizisiyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan ünlü oyuncu Burcu Özberk, yeni bir dizide rol almaya başladı. Fakat Özberk'in rol aldığı yeni dizide istenilen başarı şu an için yakalanamadı. 

REYTİNGLER İYİ GELMİYOR 

Televizyon Gazetesi'nde yer alan bir habere göre Kraliçe isimli çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan dizinin reytingleri iyi gelmiyor. Dizinin 3. bölümü de yayınlandı ama elde edilen sonuçlar Kanal D’yi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Gökhan Alkan’ın da erkek başrol olarak yer aldığı dizi, bir dönem çok beğenilen Queen Sugar isimli Amerikan dizisinden uyarlandı.

Ancak dizinin 3. bölümünde reytinglerde hiç bir kategoride ilk 10 program arasınan girememesi, geçen haftaya göre tüm kategorilerde izleyici kaybı yaşaması, ortalamanın çok altında reytingler elde etmesi gibi önemli sorunlar var.

ÇARŞAMBA REKABETİNDE İYİ DURUMDA DEĞİLLER

Kraliçe dizisi bu sorunları sezonun sonuna doğru yaklaşırken atlatabilecek mi henüz bir şey söylemek mümkün değil. Ancak dizinin çarşamba rekabetinde çok da iyi bir durumda olmadığı ortada.