Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş’i aldattığı iddia edilen kadınlardan Ayşegül Akgül kimdir?

11 yıllık eşi Reza Zarrab'tan boşanmak için dava açan Ebru Gündeş, Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etti. Gündeş "Eşimin hayatında başka kadınlar var" iddiasında bulundu. Zarrab’ın Ebru Gündeş’i Ayşegül Akgül ile aldattığı iddia edildi. Peki Ayşegül Akgül kimdir?

Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş’i aldattığı iddia edilen kadınlardan Ayşegül Akgül kimdir?

Ebru Gündeş, 11 yıllık eşi Reza Zarrab'tan boşanmak için Bodrum Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Mahkemeden gizlilik talep eden Gündeş, "Eşimin hayatında başka kadınlar var" iddiasında bulundu. Zarrab, ABD'de cezaevinden çıktıktan sonra başka kadınlarla görüntülenmişti. Zarrab’ın Ebru Gündeş’i Ayşegül Akgül ile aldattığı iddia edildi. Peki, Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş’i aldattığı kadınlardan Ayşegül Akgül kimdir?

Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş’i aldattığı iddia edilen kadınlardan Ayşegül Akgül kimdir? - Resim : 1

O kadınlardan birini yakından tanıyorum

Ebru Gündeş, Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş’i aldattığı iddia edilen kadınlardan Ayşegül Akgül kimdir? - Resim : 2

O kadınla ABD'de restoranda görülmüştü

ABD'de bir cezaevinin özel bölümünde tutulduğu sanılan ancak 2018 Eylül ayında New York'ta lüks bir restoranda görüntülenen Rıza Sarraf'ın yanındaki kadın olay olmuştu. SoHo bölgesindeki restoranda eşlik eden kadının kimliği kısa sürede ortaya çıkmıştı. 

Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş’i aldattığı iddia edilen kadınlardan Ayşegül Akgül kimdir? - Resim : 3

Ebru Gündeş'in en yakın arkadaşıydı

Sarraf'a eşlik eden kadın, bir zamanlar Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş’in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün'dü. Yıllar boyunca hemen hemen her davette, seyahatte ve sahne programda birlikte olan Ebru Gündeş'le Ayşegül Akgün'ün bilinmeyen bir sebeple aralarının açık olduğu belirtilmişti

Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş’i aldattığı iddia edilen kadınlardan Ayşegül Akgül kimdir? - Resim : 4

O kadınlardan biri Ayşegül Akgül mü?

Ebru Gündeş'in "o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıyorum" sözleri, "Zarrab'ın birlikte olduğu kadınlardan birinin Ayşegül Akgül mü?" sorusunu gündeme getirdi. Kaynak:İnternetHaber