Rıza Çalımbay kara kara düşünüyor! Beşiktaş’a 7 futbolcusundan kötü haber! Resmi açıklama geldi!

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda oynanacak olan Lugano maçında 7 futbolcunun forma giyemeyeceğini açıkladı. Bu futbolcuların yokluğunda Rıza Çalımbay'ın hangi isimlere forma şansı vereceği merak konusu oldu.

Rıza Çalımbay kara kara düşünüyor!  Beşiktaş’a 7 futbolcusundan kötü haber! Resmi açıklama geldi!

UEFA Konferans Ligi D Grubu 4.hafta maçında yarın İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş, sakat futbolcuların durumu hakkında açıklama yaptı. Buna göre Mert GünokOmar Colley, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç bu maçta forma giyemeyecek. 

RIZA ÇALIMBAY KADRO KURMAKTA ZORLANACAK

Bu futbolcuların yokluğunda Rıza Çalımbay'ın hangi isimlere forma şansı vereceği merak konusu oldu.

Rıza Çalımbay kara kara düşünüyor!  Beşiktaş’a 7 futbolcusundan kötü haber! Resmi açıklama geldi! - Resim : 1

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sol dizinde eklem içi sıvı artışı olan Mert Günok, sağ dizinde arka kapsüler yaralanması tedavisi devam eden Omar Colley, sol alt adale sakatlığından dolayı tedavisi süren ve ayak bileğinde bağ yaralanması olan Gedson Fernandes, besin zehirlenmesi ve gastroenterit nedeniyle tedavi altında olan Ante Rebic, sahaya dönüş çalışmalarına devam eden; Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç, Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Lugano ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaktır.

Siyah-beyazlılarımızın dün gerçekleştirdiği antrenmanda sol alt baldır arka adalesinde (soleus) birinci derece yaralanma tespit edilen futbolcumuz Necip Uysal’ın durumu maç saatinde belli olacaktır.”