Rizespor Sivasspor canlı izle

Rizespor Sivasspor Süper Lig'in 37. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Rizespor Sivasspor maçı beIN Sports 2 şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Rizespor Sivasspor şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Rizespor Sivasspor canlı izle

Rizespor Sivasspor Süper Lig'in 37. hafta mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Rizespor Sivasspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

RİZESPOR SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:00'de başlayan müsabaka beIN Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Rizespor Sivasspor canlı izle

İşte Rizespor Sivasspor maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Rizespor Sivasspor mücadelesinde Suat Arslanboğa düdük çalıyor.

Rizespor'da Carlos Ponck'un sarı kart cezası bulunuyor. Alper Potuk ise sakatlığından dolayı maçta forma giyemeyecek. Bryan Dabo kadro dışı.

Sivasspor'da Leke James sakatlığından dolayı maçta forma giyemeyecek.

Çaykur Rizespor-Sivasspor muhtemel 11'ler...

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Emir Han, Ponck, Eren, Gedson, Sabo, Mendes, Yusuf, Umar, Pohjanpalo

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Fajr, Ulvestad, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Çaykur Rizespor’un Süper Lig'de 9+ kez konuk ettiği takımlar arasında Sivasspor'dan (3G 5B 1M) daha az mağlup olduğu tek rakibi Konyaspor (0; 8G 6B). Karadeniz ekibi, rakibine iç sahada mağlup olduğu tek karşılaşmadan bu yana oynanan altı müsabakanın sadece ikisini kazanabildi (4B).

Çaykur Rizespor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanamayan Sivasspor (5B 2M), bu rekabet tarihindeki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Fenerbahçe’ye 6-0 mağlup olan Çaykur Rizespor, en son 2020/21’deki son iki iç saha maçında gol atamadan üst üste mağlubiyet yaşadı (0-4 vs Yeni Malatyaspor & 0-2 vs İstanbul Başakşehir).

Deplasmandaki son dört Süper Lig maçı toplam 16 gole sahne olan ve bu karşılaşmalarda mağlubiyet yaşamayan Sivasspor (2G 2B), daha önceki dört ziyaretinden puansız dönmüştü.

Süper Lig’deki son iki maçını toplam 10 gol atarak kazanan Çaykur Rizespor (7-1 vs Göztepe & 3-1 vs Yeni Malatyaspor), üst üste üç galibiyetlik bir seriyi en son Ekim-Kasım 2020 arasında yaşadı.

Geçen hafta Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olan Sivasspor, daha önceki yedi Süper Lig karşılaşmasında aynı sayıda mağlubiyet almıştı (4G 2B). Sivas ekibi, aynı zamanda bu yedi maçlık dönemde oynadığı hiçbir karşılaşmada ikiden fazla gole yememişti (toplam 10 gol).

Süper Lig'deki son dokuz maçının sekizi karşılıklı gollere sahne olan Çaykur Rizespor (4G 1B 4M), bu dönemdeki karşılaşmalarından en fazla gol sesi çıkan takım konumunda (toplam 38 gol; 19-19). Öte yandan Sivasspor, karşılıklı gollerin atıldığı son altı müsabakasında sadece son hafta Kasımpaşa'ya 3-1'lik skorla mağlup oldu (3G 2B).

Joel Pohjanpalo, geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana oyuna sonradan dahil olduğu üst üste beş Süper Lig maçında gol atan ilk oyuncu oldu.

Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste iki maçta gol sevinci yaşayan Çaykur Rizespor orta sahası Yusuf Sarı (vs Göztepe & Yeni Malatyaspor), son iki karşılaşmada toplam dört kez tabelayı değiştirdi (2 gol & 2 asist) ve daha önceki 56 karşılaşmada yaptığı gol katkısı sayısını yakaladı (3 gol & 1 asist).

Süper Lig’de geçen hafta Kasımpaşa filelerini havalandıran Jorge Felix, en üst lig kariyerinde en son Mart-Haziran 2020 arasındaki dönemde üst üste 2+ karşılaşmada gol sevinci yaşadı (3 maç; Polonya Ligi).