Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı!

Rus model Svetlana Alekseeva, Arda Güler'i doğum gününde izleyebilmek için Real Madrid - Sevilla maçına gitti. Arda oyuna giremediği için hayal kırıklığı yaşayan güzel model, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilgi odağı oldu.

Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı!

İspanya La Liga’nın 26.hafta müsabakasında Real Madrid, evinde konuk ettiği Sevilla’yı Modric’in 81.dakikada attığı golle 1-0 yendi. Ligde 20. galibiyetini alan Real Madrid 65 puanla liderliğini korudu. Madrid'i, 57 puanla Barcelona ve bir maçı eksiği olan 56 puanlı Girona takip ediyor. Sevilla ise 24 puanla 15. sırada yer alıyor.

Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı! - Resim : 1

ARDA OYUNA GİREMEDİ

Öte yandan Real Madrid'de yedek bekleyen Arda Güler, son dakikalarda oyuna girmek için hazırlansa da Modriç'in golünden sonra taktik değiştiren Teknik Direktör Carlo Ancelotti, 19. yaş gününü kutlayan Türk futbolcuyu sahaya sürmekten vazgeçti.

Bu konu hakkında maçın ardından konuşan Ancelotti, “Modric'in golünden önce bir planım vardı. Sonra Arda Güler değişikliğinden vazgeçtim. Arda da bu durumu çok iyi anlıyor” dedi.

Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı! - Resim : 2

ARDA GÜLER'İ İZLEMEK İÇİN TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALDI

Arda Güler’i doğum gününde izlemek için tribündeki yerini alan Rus model Svetlana Alekseeva, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı! - Resim : 3

ARDA OYUNA GİRMEDİ

 Alekseeva, Arda oynamadığı için üzüntüsünü dile getirirdi. Alekseeva, paylaşımında, “Arda Güler'i doğum gününde maçını izlemek için Santiago Bernabeu'ya gittim ama oynamadı… En azından Real Madrid-Sevilla maçını 1-0 kazandık” ifadelerini kullandı.

Güzel modelin sosyal medya paylaşımları ilgi odağı oldu.

Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı! - Resim : 4

Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı! - Resim : 5

Rus model Arda Güler için maça gitti! Arda oynamayınca hayalleri yıkıldı! - Resim : 6