Rus ulusal muhafız Anna'nın işine son verildi

Rus ulusal muhafızlar güzellik yarışmasını kazanan Anna Khramtsova'nın işine son verildi. Anna'nın işten çıkarılmasından çok gerekçesi konuşuldu. Siz de şoke olacaksınız...

Rus ulusal muhafız Anna'nın işine son verildi

Rusya'da geçtiğimiz yıl Ulusal Muhafız Güzellik Yarışması'nı kazanan isim olan 32 yaşındaki Anna Khramtsova, sosyal medya paylaşımlarının ardından işinden oldu. Anna, diğer kadınların kendisini kıskandığı için kovulduğunu ileri sürdü.

Tam bir sporcu olan Anna Khramtsova, Ulusal Muhafız birliğinden hizmet binalarının içini gösteren bir video yayınladığı için kovuldu. Ancak genç kadın böyle bir videonun kovulma sebebi olamayacağı ve asıl nedenin güzelliği olduğu konusunda ısrarcı.

Ülkedeki tüm ulusal muhafız kadınlar arasında yapılan yarışmada birinci olan Anna, binden fazla rakibini geride bırakmıştı. Hobi olarak uğraştığı sporu profesyonel hale de getiren Anna aynı zamanda vücut geliştirme yarışmalarına da katılıyor.

Her şey güzel giderken çevresindeki arkadaşlarının bir anda kendisine karşı cephe almaya başladığını iddia eden Anna, "Bayan Ulusal Muhafız olduktan sonra çevremdeki insanlar bana farklı bakmaya başladı. Oysa ki ben işini gayet profesyonel şekilde yapan biriyim" dedi.

İnsanların güzelliği ve spora borçlu olduğu fiziği nedeniyle daha çok kıskanıldığını belirten Anna, kendisini atmak için her yolu denediklerini ancak bu haksız uzaklaştırmaya itiraz edeceğini söyledi.

Erkek meslektaşlarının kendisini tebrik ettiğini ancak kadın meslektaşlarının selamı dahi kestiğini ifade eden Anna, "Ben elde ettiğim zaferden gurur duyuyorum. Onlar ne yaparsa yapsın bu değişmeyecek" diye konuştu.