Köpekler 20 yaşındaki kızın yüzünü yedi, kemiklerine kadar kemirdi!

Rusya'nın Sibirya kentinde korkunç bir olay yaşandı. 20 yaşındaki Rus güzellik uzmanı Tatyana Loskutnikova'ya saldıran 10 köpek, genç kızı parçalayarak, tüm vücudunu kemirdi. Vahşi köpekler, Tatyana'nın yüzünün neredeyse tamamını yedi. Tatyana'nın yüzünde ise sadece gözleri kaldı.

Köpekler 20 yaşındaki kızın yüzünü yedi, kemiklerine kadar kemirdi!

Rusya'da yaşanan bu olay kan dondurdu. 20 yaşındaki talihsiz genç kızın başına gelenler, tüyler ürpertti.Genç kızı parçalanmış halde görenler dehşete kapıldı. 23 Aralık sabahı, yolda yürüyen 20 yaşındaki Rus güzellik uzmanı Tatyana'ya 10 vahşi köpek saldırdı. Şu anda yoğun bakımda olan 20 yaşındaki genç kız, komada...

Kemiklerine kadar kemirdiler

Genç kıza saldıran köpekler, Tatyana'nın yüzünün neredeyse tamamını yedi. Kıyafetlerini VE vücudunu parçaladı. Genç kızı kemiklerine kadar kemiren hayvanlar, çevredekilerin yardıma koşmasıyla dağıldı.

Köpekler 20 yaşındaki kızın yüzünü yedi, kemiklerine kadar kemirdi! - Resim : 1

Olay yerine ilk ulaşan Alexandra Andreevna, bir sopayla hayvanlara vurarak uzaklaştırmaya çalıştı.  Köpeklerden biri, kurtarma ekibine katılan bir polise saldırdı. Polis memuru hayvanı silahla vurarak öldürmek zorunda kaldı.

"Göz kapakları bile sökülmüş halde"

Kurtarma görevlileri, nihayet Loskutnikova'ya ulaşabildiklerinde, göz kapakları bile sökülmüş halde, yüzünün "tanınmayacak kadar hasar görmüş" olduğunu gördü.

Genç kız yoğun bakımda

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın hali karşısında dehşete düşerken, Tatyana Loskutnikova durumu kritik bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Şu anda yoğun bakımda olan 20 yaşındaki genç kız, ventilatöre bağlı durumda ve bilinci kapalı şekilde tıbbi olarak komaya girmiş halde.

Köpekler 20 yaşındaki kızın yüzünü yedi, kemiklerine kadar kemirdi! - Resim : 2

Polis ekipleri, Tatyana'nın ölümcül şekilde yaralanmasına neden olduğuna inandıkları on başıboş köpeği vurdu.

"Yüzünde sadece gözleri kaldı"

Bir hastane sözcüsü, "Kadının vücudunun her bölgesindeki deri ve et parçalanmış durumda" dedi ve korkunç detayı ekledi: Sadece gözleri yüzünde kaldı

"Vücudunda çok sayıda yırtık ve ısırılmış yaralar var"

Cumhuriyet Klinik Hastanesi başhekimi Dr. Igor Shpak, şöyle konuştu:

"Kurban anti-şok tedavisi sonrası yoğun bakımda. Cerrahlar, beyin cerrahları, travmatologlar, kulak burun boğaz uzmanları ve çene cerrahları hayatını kurtarmak için savaşıyor." dedi.Başhekim sözlerini şöyle sürdürdü: "Hasta bize çok ciddi bir durumda, hemorajik ve ağrılı şok geçirerek teslim edildi. Yüzünde, vücudunda ve bacaklarında çok sayıda yırtık ve ısırılmış yaralar vardı. Hasar yüzdesi son derece yüksek. Kan basıncı son derece düşük."