Ayakkabı alabilmek için internette bir haftalık bebeğini satışa çıkarttı

Rusya'da 25 yaşındaki Luiza Gadzhieva isimli anne, kendine ayakkabı alabilmek için internette bir haftalık bebeğini satışa çıkarttı. Polis takibine yakalana kadın sahte buluşma ile bebeğiyle beraber yakalandı.

25 yaşındaki genç anne Luiza Gadzhieva beğendiği bir botu almak için çocuğunu satma kararını verdi ve internetten 1 haftalık bebeğini satışa çıkardı. İnternet üzerinden 4000 bin dolara bebeğini satışa çıkaran kadın polis takibine yakaladığını fark etmeyerek kendini alıcı gibi gösteren ekipler ile anlaştıktan sonra bebeği satmak için bir kafede buluştu.

Ekipler, kadının şüphelenmemesi için buluşmadan önce hesabına para yatırdı. Kafeye karı koca gibi gelen gizli polisler, anne ile buluştuktan sonra çocuğunu satan anneyi gözaltına aldılar.

Bebeğini satmak isteyen kadın ifadesinde, internette çok güzel bir bot gördüğünü ama parası olmadığı için alamadığını anlatırken, bebeğini satma fikrini ise kız kardeşinin kendisine verdiği söyledi. Bebeğin sağlık durumu iyi, gözaltında tutulan annenin sorgusu devam ediyor.