Derse alınmayan öğrencinin azmi görenleri şaşırttı

Rusya’da geç kaldığı için derse alınmayan öğrencinin azmi şaşırttı. Öğrenci, sınıfın tavan bölümünden içeri girdi. O anlar amatör kamerayla kayda alındı.

Olay, Rusya’nın başkenti Moskova’daki Bauman Moskova Devlet Teknik Üniversitesinde (BMSTU) meydana geldi. Geç kaldığı için öğretmen tarafından derse alınmayan bir öğrenci, bir üst kata çıkarak yağmur nedeniyle hasar gören tavan bölümünden sınıfa girmeye çalıştı. Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde, öğrencinin kırılmış tavan bölümünden bacaklarının sarktığı, bedeninin üst kısmının ise hala üst katta olduğu görüldü. Şaşırtan olayla ilgili sınıftaki öğrencilerin verdiği tepki kameraya yansıdı.

Üniversiteden açıklama inceleme başlatıldı

BMSTU Bilgi ve Gençlik Politikası Departmanı Başkanı Marina Dobrinets, olayda kimsenin yaralanmadığını ifade etti. Üniversite, öğrencinin derse alınmadığı iddialarını yalanlarken; öğrencinin üst kattan aşağıya düşmediği, zaten hasarlı olan tavanı kırarak vücudunu oraya soktuğu öne sürüldü. Marina Dobrinets, olaya ilişkin inceleme başlatıldığını belirtti.