Rüzgarın oğluna talip çıktı! Başkan Ali Koç kasaya girecek para için çıldıracak! En az 7.5 milyon euro kesin!

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Bright Osayi Samuel’e talip çıktı. İngiliz ekibi Crystal Palace, sarı-lacivertli ekibe ilgi mektubu gönderdi. İngiliz ekibi resmi teklif yaparsa Fenerbahçe’nin futbolcunun piyasa değeri olan 7.5 milyon eurodan daha fazla bir miktarı talep edeceği kaydedildi.

Rüzgarın oğluna talip çıktı! Başkan Ali Koç kasaya girecek para için çıldıracak! En az 7.5 milyon euro kesin!

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi’nde çıktığı toplam 16 maçı kazanan Fenerbahçe’de futbolcuların da talipleri artıyor. Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek’i Milan ile Napoli, Sebastian Szymanski’yi İngiliz ekibi Manchester United takip ederken bir isim daha Avrupa takımlarının radarına takıldı.

Rüzgarın oğluna talip çıktı! Başkan Ali Koç kasaya girecek para için çıldıracak! En az 7.5 milyon euro kesin! - Resim : 1

İLGİ MEKTUBU GÖNDERDİLER

Takvim’in haberine göre İsmail Kartal’ın gelişiyle formda bir görüntü çizen ve performansını artıran Fenerbahçe’nin Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Bright Osayi Samuel için İngiliz ekibi Crystal Palace, ilgi mektubu gönderdi.

KARARI BAŞKAN ALİ KOÇ VERECEK

İngiliz ekibinden devre arası transfer döneminde resmi teklif gelirse son kararı Başkan Ali Koç verecek.

Rüzgarın oğluna talip çıktı! Başkan Ali Koç kasaya girecek para için çıldıracak! En az 7.5 milyon euro kesin! - Resim : 2

FENERBAHÇE'YE 500 BİN EUROYA GELDİ

Öte yandan Fenerbahçe, 2021 yılının ocak ayında İngiltere'nin Queens Park Rangers takımından kadrosuna kattığı Osayi için 500 bin euro bonservis bedeli ödemişti. Bu sezon performansını artıran futbolcunun sezon başında 7 milyon euro olarak gösterilen piyasa değeri 7 milyon 500 bin euroya çıktı.

Rüzgarın oğluna talip çıktı! Başkan Ali Koç kasaya girecek para için çıldıracak! En az 7.5 milyon euro kesin! - Resim : 3

FENERBAHÇE’NİN BONSERVİS TALEBİ

Fenerbahçe’nin futbolcu için en az 10 milyon eurodan kapıyı açacağı belirtiliyor. Ayrıca sarı-lacivertlilerin futbolcunun devre arasındaki satışına sıcak bakmadığı kaydediliyor. 25 yaşında ve 1.75 boyunda olan Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile 2025 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.