Ryan Gosling'in 'Barbie' filminde canlandırdığı 'Ken' rolüyle ilk kareleri paylaşıldı

Ryan Gosling'in Margot Robbie ile başrolü paylaştığı 'Barbie' filminden ilk kareler geldi. 'Ken' karakterini canlandıran Gosling'in tarzı gündeme bomba gibi oturdu.

Ryan Gosling'in 'Barbie' filminde canlandırdığı 'Ken' rolüyle ilk kareleri paylaşıldı

La La Land, The Notebook, Blade Runner gibi birçok popüler filminde yer alan başarılı oyuncu Ryan Gosling, yeni bir filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Margot Robbie ile başrolü paylaştığı 'Barbie' filminde 'Ken' karakterini canlandıracak olan Gosling, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Barbie oyuncaklarının beyazperdeye döküleceği filmde 'Barbie' karakterini 'Harley Quinn' ile son döneme damga vuran Margot Robbie canlandırıyor. Filmde Barbie karakterinin erkek arkadaşı Ken'e de ödüllü filmlerde yer alan Ryan Gosling hayat verecek. Açık sarıya boyadığı saçları ve sakalsız tarzıyla Ryan Gosling bu karakter için beğenilmedi. 

Takipçiler arasında, "Tarık Mengüç Ken'i oynayabilir ama Ryan Gosling Şak Şuka söyleyemez", "Bu Ken nerenin Ken'i?" yorumları yapıldı. Çoğunlukla romantik komedi yapımlarında yer alan Gosling, film için değiştirdiği tarzıyla sevenlerini şaşkına çevirdi. İşte, yeni nesil Ken Bebek, Ryan Gosling...

Ryan Gosling'in 'Barbie' filminde canlandırdığı 'Ken' rolüyle ilk kareleri paylaşıldı - Resim : 1