Sabah saatlerinde Bandırma'da sis etkili oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sabah erken saatlerde etkili olan yoğun sis günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçe genelinde etkili olan sis sebebi ile deniz ve kara ulaşımında aksamalar yaşandı.

Sabah saatlerinde Bandırma'da sis etkili oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde etkili olan yoğun sis günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçe genelinde etkili olan yoğun sis sebebi ile deniz ve kara taşımacılığı sekteye uğrarken vatandaşlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.  Sis nedeniyle trafikte görüş mesafesi düştü. Bazı araçlar sis nedeniyle farlarını yakarak ilerlerken, şehrin bazı noktalarında trafik yoğunlaştı.

YETKİLİLER SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Sabah saatlerinde başlayan etkili sisten Yenikapı-Bandırma, Bandırma Yenikapı deniz otobüsü seferlerinde zorluklar yaşanırken şehir içinde araçlar farlarını yakarak seyrediyor özellikle sabah saatlerinde yaşanan sis ve puslu havanın Bandırma çevresinde bir müddet daha süreceği tahmin ediliyor.

Yetkililer özellikle sabah saatlerinde trafikte araç sürücülerinin muhtemel kazalara neden olmaması için dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, sisli havanın Bandırma ve çevresinde sabah saatlerinde yoğun sislenme olacağı belirtildi.

 

Sabah saatlerinde Bandırma'da sis etkili oldu - Resim : 1