Sabah saatlerinde büyük izdiham! Tek bir şey için adeta birbirlerini ezdiler

Bursa’da bir mağazanın açılışında uzun kuyruklar oluştu. Sabah saatlerinden itibaren kapıların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar 20 kişilik gruplar halinde içeriye alındı. Kapıda bekleyenler ise içeri girmek için adeta birbirlerini ezdiler.

Sabah saatlerinde büyük izdiham! Tek bir şey için adeta birbirlerini ezdiler

Bursa’da Yıldırım ilçesinde bir ucuzluk mağazasının açılışında vatandaşlar izdiham oluşturdu. Günler öncesinden kampanyaların duyurulduğu için bölge sakinleri sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde yer aldı.

Sabah saatlerinde büyük izdiham! Tek bir şey için adeta birbirlerini ezdiler - Resim : 1

 

MÜŞTERİLER GRUPLAR HALİNDE İÇERİ ALINDI

Kapıların açılmasıyla almak istedikleri ürünler için adeta yarışa girdi. Kalabalık nedeniyle zaman zaman gerilen vatandaşlar çalışanlara zor anlar yaşattı. Yaşanan yoğunluktan dolayı müşterilerini gruplar halinde içeri aldıklarını belirten mağaza müdürü Samet Yurtçul, "Beklentimizden memnunuz. Bursa halkı bizi bu açılışta yalnız bırakmadı. Bizde fiyatlarda elimizden geleni yaptık. Bursa’nın en iddialı firmasıyız. Yoğunluk çok fazla olmasından dolayı müşterilerimizi kısım kısım içeriye alıyoruz. Stok konusunda sıkıntımız yok. Herkese yetecek kadar ürünümüz var” şeklinde konuştu.

Sabah saatlerinde büyük izdiham! Tek bir şey için adeta birbirlerini ezdiler - Resim : 2

Müşterilerin olumsuz hava şartlarına rağmen saatlerdir kapıda beklediğini ifade eden mağaza sahibi Mehmet Er, “Yaşanan yoğunluktan çok memnunuz. 8 saattir bu kalabalık burada. Yağmur ve lodosa rağmen insanlarımız bekliyor. Gelen insanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.