Şaban Sevinç kulis bilgisini paylaştı: Özgür Özel bu hafta içinde Akşener'den randevu talep edecek

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'na konuk olan Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, paylaştığı kulis bilgisinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, bu hafta içinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den randevu talep edeceğini ifade etti.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, hukukçu Bışar Özbey, tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı ve Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. Yerel seçimler yaklaşırken gündeme gelen CHP ve İYİ Parti arasında ittifak olup olmayacağı tartışmaları hakkında Şaban Sevinç, kulis bilgisini paylaştı.

Sevinç, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"CHP ile ittifak olayında yine bugün konuştuğum o yetkililerden birisinin dediğine göre İYİ Parti’de Özgür Özel’in gelmesi, randevu talep etmesi bekleniyor. Henüz randevu talebi yok. Ama bilgi olarak söylüyorum ki bu hafta içinde Özgür Özel Sayın Akşener’den randevu talep edecek. Ve o görüşmeden CHP umutlu. Yani Akşener’le, Özgür Özel’in deyimiyle bir ittifak değil işbirliği, yapılması konusunda CHP umutlu. İYİ Parti de Özgür Özel’le yapacakları bu görüşmeyi önemsiyor."