Uçuşlara ‘sis’ engeli

Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren sis açıklaması yaptı. Yahya Üstün, Bir çok seferin iptal edilebileceğini veya rötara uğrayabileceği konusunda uyardı. Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı'da sis nedeniyle uçuşlara kapatıldı.

Uçuşlara ‘sis’ engeli

Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren sis açıklaması yaptı. Yahya Üstün, sisin gün içinde devam edeceğini ve bir çok seferin iptal edilebileceğini veya rötara uğrayabileceği konusunda uyardı.

Yahya Üstünün yaptığı açıklama şöyle;

"İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanı operasyonlarımızı etkilemektedir. Durumun gün içerisinde devam etmesi ve uçuşlarımızda iptal veya gecikmeler yaşanması beklenmektedir. Siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız."

Sabiha Gökçen havalimanı kapatıldı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı sis nedeniyle iniş ve kalkışlara kapatıldı

Pegasus Hava Yolları'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Değerli misafirlerimiz, İstanbul’da meydana gelen yoğun sis sebebiyle Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı seferlerimiz gerçekleştirilememektedir. Meteorolojiden alınan bilgilere göre öğle saatlerinde hava koşullarının düzelmesi beklenmektedir." ifadelerine yer verildi.