'Saçın çok güzel' diyerek dövmüştü! Adli işlem başlatıldı

Kocaeli'de 9’uncu sınıf öğrencisi genç kız, akranı tarafından sınıf ortasında 'Saçın çok güzel' denilerek darp edildi. O anların kameraya yansımasının ardından valilik açıklaması da geldi. Kocaeli Valiliği, failin polis ekipleri tarafından gözaltına alındığını açıklarken adli sürecin başlatıldığını duyurdu.

'Saçın çok güzel' diyerek dövmüştü! Adli işlem başlatıldı

Kocaeli’deaı akranları sınıfın ortasında darp etti. Saldıran kızın “Saçın çok güzelmiş” diyerek dövdüğü anlar ise kameraya yansıdı.

 İDARİ İŞLEM BAŞLATILDI 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bir kız öğrencinin sınıfta arkadaşı tarafından darp edilmesine ilişkin, "Akran zorbalığı ve şiddet içeren görüntülerle ilgili adli ve idari işlem başlatılmış, fail polis ekipleri tarafından alınmıştır" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Derince'de bir okulda meydana gelen akran zorbalığı ve şiddet içeren görüntülerle ilgili adli ve idari işlem başlatılmış, fail polis ekipleri tarafından alınmıştır. İlim irfan yuvalarımız olan eğitim kurumlarında bu tür şiddet olaylarının meydana gelmesi kabul edilemez" dedi