'Saçlarımı kazıtabilirim' diyen Linet asker kaçağı çıktı

Gazetecilerin kısa saçları ile ilgili sorusuna yanıt veren ünlü şarkıcı Linet'in asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Linet, “İsrail’de doğdum. Ne zaman okul bitti, askerlik vakti geldi, ben de Türkiye’ye geldim. İsrail’de asker kaçağıyım bu arada” dedi. Linet "Gerekirse saçlarımı kazıtırım" dedi.

'Saçlarımı kazıtabilirim' diyen Linet asker kaçağı çıktı

Ünlü şarkıcı Linet, önceki gün Yeşilköy’de açılan bir mekanda sahneye çıktı. Şarkıcı, “İsrail’de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Ne zaman okul bitti, ‘Askerlik vakti’ dediler. Ben de Türkiye’ye geldim. İsrail’de asker kaçağıyım bu arada” dedi.

Linet gazetecilerin saçları ile ilgili sorusuna "Değişmeyen tek şey, değişim. Her an her şekilde karşınıza çıkabilirim. Gerekirse saçlarımı bile kazıtabilirim" diye yanıt verdi.

Linet: Asker kaçağıyım 

Gecede, İsrail'den özel uçakla gelen hayranları için de şarkılarını söyleyen Linet, şöyle konuştu: "İsrail'de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum.

Bir Türk sanat müziği sanatçısı kızıyım. Türk bayrağını, Türk müziğini her yerde gururla taşıyorum. Ne zaman okul bitti, 'Askerlik vakti' dediler. Ben de Türkiye'ye geldim. Asker kaçağıyım bu arada. Dedim ki ne olursam olayım Türkiye'de olayım, Türkiye'de öleyim."

Linet: Gerekirse saçlarımı kazıtabilirim

Sabah'ın aktardığı habere göre Yaptırdığı estetiklerle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren şarkıcı Linet, önceki gün Yeşilköy’de açılan bir mekanda sahneye çıktı. Şimdilerde adeta tanınmaz halde olan şarkıcı Linet, yaptığı bir itiraf ile gündeme bomba gibi düştü. İsrail'de doğup büyüyen Linet, “İsrail’de doğdum. 5 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. Ne zaman okul bitti, ‘Askerlik vakti’ dediler. Ben de Türkiye’ye geldim. İsrail’de asker kaçağıyım bu arada” ifadelerini kullandı. 

Türkçe ve İbranicenin yanında İngilizce ve Arapça söylediği şarkılarla tanınan Linet, her hareketiyle dikkat çeken ünlü isimler arasında yer alıyor. Daha önce birçok kez estetik ve photoshop gibi değişim haberleriyle gündeme gelen Linet, bu kez yaptığı itiraf ile gündemi salladı.