Sadakatsiz bu akşam neden yok? Sadakatsiz 46. bölüm bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrolünü paylaştığı Sadakatsiz yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Sadakatsiz bu akşam neden yok? Kanal D'nin sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Sadakatsiz 46. bölüm bugün var mı?

Sadakatsiz bu akşam neden yok? Sadakatsiz 46. bölüm bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, Kanal D'nin sevilen yapımı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Sadakatsiz bu akşam neden yok?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un paylaştığı dram ve psikolojik gerilim dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Sadakatsiz 46. bölüm bugün var mı? 5 Ocak Çarşamba 2022 günü yani bugün en çok aratılan "Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

Sadakatsiz bu akşam neden yok? Sadakatsiz 46. bölüm bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

Sadakatsiz bu akşam neden yok?

Her hafta Çarşamba günleri saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 46. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Sadakatsiz 45. bölümde; 

Asya’nın Aras’ın evlilik teklifini kabul etmesi, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarlar estirse de Asya kararından dönmemeye kararlıdır. Volkan ile Derin’in boşanma davası yeni bir dönemece doğru ilerlerken Haluk’un Aras’ın geçmişi konusundaki ketum tavrı soru işaretlerini derinleştirir. Aras’ın Ali’yle bir araya gelmek üzere yarattığı fırsat gerilimi bir kez daha yükseltirken, Asya’nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

Sadakatsiz 45. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Sadakatsiz 46. bölüm bugün var mı?

Sadakatsiz 46. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak.Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrolünü paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 46. bölüm bu hafta yok.