Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz 58. bölüm bu hafta neden yok?

Sadakatsiz dizisi geçen hafta yayınlanan 57. bölümle heyecan yaratmıştı. Sadakatsiz bu akşam yok mu? Diziseverleri ekrana bağlayan Sadakatsiz dizisi 27 Nisan Çarşamba günü yayın akışında görülmedi. Finale az bölüm kalan Sadakatsiz dizisi merak edildi. Sadakatsiz 58. bölüm bu hafta neden yok?

Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz 58. bölüm bu hafta neden yok?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisi, başladığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Sadakatsiz bu akşam yok mu? Diziseverler, Sadakatsiz dizisini bu akşam yayın akışında göremedi. Sadakatsiz 58. bölüm bu hafta neden yok? Dizinin finaline son bir kaç bölüm kaldığı söylenilen dizinin neden yayınlanmayacağını sizler için öğrendik. İşte, Sadakatsiz dizisi neden yok?

Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz 58. bölüm bu hafta neden yok? - Resim : 1

Sadakatsiz bu akşam yok mu?

Televizyonun fenomen dizisi haline gelen Sadakatsiz, bu hafta yayın akışında görülmedi. 57. bölüm ile izleyicileri ekrana bağladı. Yeni bölümü beklenen dizinin hafta boyunca fragmanı yayınlanmadı. Sadakatsiz dizisinin bu hafta ve bayram haftası boyunca yayınlanmayacağı bilinen iddialar arasında.

Sadakatsiz 58. bölüm bu hafta neden yok?

Başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı dizinin bu hafta yayın akışında görülmemesi, diziseverlerin araştırma yapmasına neden oldu. Med Yapım imzalı Sadakatsiz dizisinin, yeni bölümü 4 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacağı biliniyor. Dizinin 58. bölümünün bu hafta neden yayınlanmayacağı hakkında henüz bir bilgi yok.