Sadakatsiz dizisi Volkan’ı gerçek oldu! Bakın nerede ortaya çıktı?

Ekranların soluksuz izlenen programı olan Esra Erol’da yine gündeme oturdu. Programa konuk olan Arife Akdere’nin hikayesini duyanlar Sadakatsiz dizisini akıllarını getirdi.

Sadakatsiz dizisi Volkan’ı gerçek oldu! Bakın nerede ortaya çıktı?

Esra Erol’da programında gündem Arife Akdere oldu. Seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Arife Akdere Kocası Faruk Akdere’nin kendsini 22 yaşındak genç bir kadınla aldattığını iddia eti.

“Senin kocanla geziyorum, yiyorum, içiyorum”

Arife Akdere kocasının kendisini Özge Kavi adında kadınla aldattığını söyledi. Özge Kavi ise Arife Akdere’ye “Senin kocanla ben geziyorum, yiyorum, içiyorum” sözleriyle birlikte resimler ortalık karıştı. Seyirciler ise bu durum karşısında büyük şok yaşadı.

Sadakatsiz’in Vokan’ına benzetildi

Sosyal medyanın da gündemine oturun konuda Faruk Akdere Sadakatsiz dizisinin Volkan karakterine benzetildi. Özge Kavi’nin hayatlarına girdikten sonra ‘Evlilikten nefret ettim’ diyen Arife Kavi, “Hemşire olmayı hayal kuruyordum. Ancak Özge Kavi hayatımıza girdikten sonra eşimden hem hakaret hem de şiddet gördüm” dedi.

Sadakatsiz dizisi Volkan’ı gerçek oldu! Bakın nerede ortaya çıktı? - Resim : 1

Özge Kavi ile kocasının 2 yıldır ilişkilerini olduğunu söyleyen Arife Akdere, Kocam beni “Özge’den ayrılacağım ama benim Özge’de özel görüntülerim var, beni tehdit ediyor” sözleriyle kandırdığını iddia etti. Ayrıca kocasının Özge Kavi’den 1 aylık da çocuğu olduğunu söyledi.

Özge Kavi ve Faruk Akdere ile düğün fotoğraflarını gören seyirciler ise tekrar bir şoka uğradı ve sosyal medya üzerinden konu hakkında düşündüklerini dile getirdiler.

Sadakatsiz dizisi Volkan’ı gerçek oldu! Bakın nerede ortaya çıktı? - Resim : 2