Allah kimseye böyle salaklık vermesin

Melis Sezen çok merak edilen soruya cevap verdi: "Aldatıldım, herkes aldatılır. İlk olayda travma yaşadım. İnsan kendini kötü hissediyor ama atlatıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsun" dedi.

Allah kimseye böyle salaklık vermesin

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'de evli bir erkekle ilişki yaşayan 'Derin' karakterini canlandıran Melis Sezen, kendisinin de ihanete uğradığını itiraf ederken, 'Derin' hakkında çarpıcı bir yorum yaptı.

‘Sadakatsiz' dizisinde evli bir erkekle aşk yaşayıp hamile kalan, sevgilisi karısından boşandıktan sonra da onunla evlenen 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen, hakkında merak edilenleri YouTube’da yayınlanan 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' adlı programda anlattı.

23 yaşındaki oyuncu, “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna, "Aldatıldım, herkes aldatılır. İlk olayda travma yaşadım. İnsan kendini kötü hissediyor ama atlatıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsun" cevabını verdi.

Melis Sezen, sevilen dizide ‘Derin’ rolünü oynamaya başladıktan sonra aldığı ilginç tepkilerden de söz etti.

"Derin’in yaptıklarını Melis de yapıyor sanıyorlar. Özellikle Instagram’da ‘Yapma, niye böyle yapıyorsun?’ diyorlar. Bir gün dışarıda yanıma teyzeler geldi, ‘Hiç yakıştıramadık’ dediler."

Sezen, 'Derin' karakteri hakkında ilginç bir yorum yaptı: Oynamak için önce anlamam lazım 'Derin'i. Ama şu aralar ona sürekli ‘Görmüyor musun gerçekleri?’ diyorum. Özellikle son bölümden sonra 'Allah kimseye böyle salaklık vermesin' dedim...

Volkan (Caner Cindoruk), eski karısı Asya’yı (Cansu Dere) sıkıştırıyor. Derin de onları hep yakalıyor ama kızın gözü kör."