'Çok eşlilik' sahnesi 'yok artık' dedirtti!

Sadakatsiz'de Caner Cindoruk'un hayat verdiği Volkan karakterinin iki kadını da sevdiğini söylemesi sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da yer yerinden oynadı.

'Çok eşlilik' sahnesi 'yok artık' dedirtti!

Kanal D'nin yeni dizisi dizisi Sadakatsiz, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine herkesi ekranlara kilitledi. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, Doctor Foster adlı yabancı diziden uyarlama olan Sadakatsiz, sosyal medyada da en çok konuşulanlar konulardan biri oldu.

'Çok eşlilik' sahnesi 'yok artık' dedirtti! - Resim : 1

Sadakatsiz dizisinin son bölümünde Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya karakteri, kendisini aldatan eşi Volkan'a bir şans daha verdi. Fakat Volkan'ın sözleriyle umutlanan Asya'nın hayalleri çok kısa sürdü.

Volkan'ı ayrıldığını söylediği Derin'le yeniden görüşürken yakalayan Asya, banka hesaplarını incelediğinde bir şok daha yaşadı. Boşanmak için avukata başvuran Asya, daha sonra ise banka hesapları ve Volkan'ın harcamalarıyla ilgili inceleme yaptı. Volkan'ın çocuklarının eğitimi için ayırdıkları parayı çektiğini ve Derin ile buluşmak için bir ev de aldığını öğrenen Asya yıkıldı.

'Çok eşlilik' sahnesi 'yok artık' dedirtti! - Resim : 2

Kocasının Derin ile 3 aydır birlikte olduğunu sanan Asya, Derin ile konuşmasında ilişkilerinin 2 yıldır sürdüğünü de öğrendi. Asya kendisine yapılan büyük ihanete intikam alarak yanıt verme yolunu seçti.

Volkan ise kendisini Derin'le ayrılması konusunda uyaran arkadaşı Derya'ya söyledikleriyle 'yok artık' dedirtti: "Asya'yı çok seviyorum. Onsuz bir hayal bile edemiyorum. Ama Derin'i de çok seviyorum. Onun yanında kendimi canlı hissediyorum. İkisini de aynı anda seviyorum.''

''İnsanın kalbi sadece bir kişi için atmıyormuş. Evli olmak aşık olmaya engel değilmiş. İkisini aynı anda seviyorum ama başka türlü, başka yerden. İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor aynı ölçüde. Niye iki kadını sevemesin?" 

Dizide Volkan'ın "İki kadını da sevebilirim" sözleri sosyal medyada tepki çekti.