Sadece 13 saniyede hayvanların arasındaki robotu bulanın zekasına diyecek yok…Kendinizi test etme zamanı

Günümüzde her yaşa hitap eden optik illüzyonlar günden güne yaygınlaşarak popülaritesini arttırmaya başladı. Herkes tarafından merakla takip edilen illüzyonlara bir yenisi eklendi. Paylaşılan bu illüzyonda hayvanların arasında bir robot var. Bu robotu 13 saniyede bulabilenin ise zekasına diyecek yok. Şimdi sıra sizde kendinizi test edin.

Sadece 13 saniyede hayvanların arasındaki robotu bulanın zekasına diyecek yok…Kendinizi test etme zamanı

Bir stüdyonun tasarlamış olduğu görsel optik illüzyonların arasına katıldı. Görsel zekayı zorlayan optik illüzyon son dönemlerde oldukça popüler oldu. Bu optik illüzyon oldukça kolay gibi görünse de zor bir yanı var. Görüntüde pek çok hayvan var ve bunların arasında cansız bir nesne, yani bir robot, saklanıyor. 

 Bu robotu 13 saniyede bulabilenin ise zekasına diyecek yok. Şimdi sıra sizde kendinizi test edin. 13 saniyede bulmacayı bulursanız ne kadar hızlı düşünebildiğiniz ve keskin görüşlü olduğunuz ortaya çıkacaktır.   Sadece gözlem becerilerinizi denemeniz ve bu görüntüdeki gizli robotu 13 saniye içinde bulmanız gerekiyor. 

 Sadece 13 saniyede hayvanların arasındaki robotu bulanın zekasına diyecek yok…Kendinizi test etme zamanı - Resim : 1

GÖZLERİNİ ARAYIN

İp ucu vermek gerekirse robotun gözlerini arayın. Hayvanlar ve cansız nesnelerin gözleri farklı olduğundan, farklı bir çift bulmaya çalışın.  Şimdi yeteneklerinizi test etme sırası sizde. 

 Sadece 13 saniyede hayvanların arasındaki robotu bulanın zekasına diyecek yok…Kendinizi test etme zamanı - Resim : 2

 İŞTE CEVABI

 Tebrikler, robotu bulduysanız gerçek bir bulmaca ustasısınız demektir.  Robotu bulamadıysanız sorun değil, cesaretiniz kırılmasın. Tekrar en üste kaydırın ve zamanlayıcı olmadan bir kez daha deneyin.