Sadettin Saran: Fenerbahçe'ye karşı yapılan hakem hataları kasıtlı

Sadettin Saran, Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Saran, Fenerbahçe'ye karşı yapılan hakem hatalarının artık kasıtlı olduğuna inandığını söyledi.

Sadettin Saran: Fenerbahçe'ye karşı yapılan hakem hataları kasıtlı

Süper Lig'de dün oynanan ve 1-1 sona eren Adana Demirspor-Fenerbahçe maçındaki hakem yönetimine sarı lacivertli camiadan gelen tepkiler büyüyor. Maçın orta saha hakemi Ali Palabıyık ve VAR'ı Koray Gençerler'e tepkiler dinmiyor.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran da Fenerbahçe'ye karşı yapılan hataların artık kasti bir boyuta geldiğini söyledi.

"HAKEM HATALARININ KASITLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Sansürsüz Furbol Youtube kanalına açıklamalarda bulunan Saran, gelinen noktanın sürdürülebilir bir durum olmaktan çıktığını vurguladı. Saran, "Hata her zaman vardı. Ama son zamanlarda izahı olmayan hatalar olmaya başladı. Ben yöneticilik yaptığım zamanlar, şube sorumlusu olduğum zamanlar, konuşmadım. Öyle bir noktaya gelindiki, artık bu hataları herkes görüyor. Eski hakemler, eski MHK yöneticileri de kasıt olduğunu düşünüyor. Ben de kasıt olduğunu düşünmeye başladım. Bu artık sürdürebilir durum olmaktan çıktı" dedi. 

 

"BAŞKAN VE YÖNETİM GEREKLİ ADIMLARI ATACAKTIR"

Sadettin Saran," Fenerbahçe camiası sakin kalmalı. Başkan ve yönetim gerekli adımları atacaktır. Bu kadar vahim hatalar hiç olmadı. Hakemlerin bu kötü yönetimi sadece Fenerbahçe'ye zarar vermiyor. Türk futbolunun marka değerine de müthiş zarar veriyor" dedi. 

"FENERBAHÇE'NİN OLMADIĞI BIR LİG KAÇ PARA EDER?"

Tüm futbol kamuoyuna da çağrı yapan Saran, "Herkesin düşünmesi gereken bir konu var: Herkesin şapkasını önüne koyup Fenerbahçe'nin olmadığı bir ligin kaç para edeceğini düşünmesi gerekir. Bu böyle gidecekse eğer, düşünülmeli. Daha fazla detaya girmiyorum. Başkan ve yöneticiler gerekeni yapacaktır. Çok bariz söylüyorum: Kasıt olduğunu düşünmeye başladım. Ama camia yönetime ve başkana güvenmelidir" diyerek, sözlerini tamamladı.