Sağlık Bakanı duyurdu! ABD'li hemşirenin ameliyat için Türkiye'de tercih ettiği hastane şaşırttı! Ne İstanbul ne Ankara

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ABD'li yoğun bakım hemşiresinin rahim ameliyatı için Türkiye'de bir hastaneyi tercih ettiğini söyledi. Hastaneyi duyan önce şaşırdı, sonra "Helal olsun" dedi.

Sağlık Bakanı duyurdu! ABD'li hemşirenin ameliyat için Türkiye'de tercih ettiği hastane şaşırttı! Ne İstanbul ne Ankara

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından ilginç bir haber verdi. ABD'li yoğun bakım hemşiresinin rahim ameliyatı için Türkiye'de bir hastaneyi tercih ettiğini duyurdu. Hemşirenin uzun bir araştırmanın ardından ülkemizi tercih ettiğini ifade eden Bakan Koca, "3 ülkeden 10 doktor arasından yapmış" dedi.

Ne İstanbul ne Ankara!

Twitter hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ABD’li yoğun bakım hemşiresi Kelly Damian rahim ameliyatı için Kars Harakani Devlet Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Fatma Sargın’ı tercih ettiğini duyurdu. Bakan Koca  "Bayan Damian tercihini ABD dâhil 3 ülkeden 10 doktor arasından yapmış. Dr. Sargın’la ekibini kutluyoruz." dedi.

İşte Sağlık Bakanı'nın o paylaşımı...

Sağlık Bakanı duyurdu! ABD'li hemşirenin ameliyat için Türkiye'de tercih ettiği hastane şaşırttı! Ne İstanbul ne Ankara - Resim : 1