Bakan Koca'dan Sağlık Personellerinin yüzünü güldürecek haber!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının özlük haklarına ilişkin yönetmeliğin yayınlanmasına az bir süre kaldığını ifade etmişti. Müjdeli haber geldi. Sağlık personellerine ek ödeme verilecek.

Bakan Koca'dan Sağlık Personellerinin yüzünü güldürecek haber!

Sağlık personellerine ek ödeme verilecek mi? Ek ödeme nedir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün twitter hesabından sağlıkçıları sevindirecek bir haber verdi. "Özlük haklarına ilişkin yönetmenliğin süresine az bir süre kaldı" demişti. Gece 3.17'de attığı tweet ile sağlıkçıların yüzünü güldürecek haberi verdi. Ek ödeme ile ilgili karar Resmi Gazete'de de yayımlandı. 

Ek Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayınlandı

Sağlık çalışanlarının özlük haklarına yönelik önemli değişiklikleri içeren 'Ek Ödeme Yönetmeliği'  Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Yönetmelik dili hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme, her ayın 15’inde yapılacak. Hayırlı olsun" dedi.

Her ayın 15'inde yapılacak

Sağlık çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Yönetmelik dilinin herkes için açık olmayabileceğini belirten Koca, "Günlük hayata tercüme, her ayın 15'inde yapılacak. Hayırlı olsun." dedi. Yeni yönetmeliğin sağlık çalışanlarının beklentilerini büyük oranda karşılayacağını vurgulayan Bakan Koca, "Bir gün bir yönetmelik okuduk. Türkiye’de doktor olmanın anlamı değişti. İleride böyle denecek" dedi.

Bakan Koca'dan Sağlık Personellerinin yüzünü güldürecek haber! - Resim : 1