Şahan Gökbakar, çok sevilen filmi Recep İvedik izleyicilerinden özür diledi! İşte sebebi

Şahan Gökbakar seri haline getirdiği Recep İvedik ile izleyicinin gönlünü kazanmıştı. Ünlü oyuncu son filminin sinema yerine Disney Plus'ta yayınlamıştı. Gökbakar izleyicilerden özür diledi.

Şahan Gökbakar, çok sevilen filmi Recep İvedik izleyicilerinden özür diledi! İşte sebebi

Recep İvedik filmiyle milyonların hayranlığını kazanan Şahan Gökbakar, son filmi Recep İvedik 7 filmini Disney Plus'ta yayınlamıştı. Dijital platform, Recep İvedik 7 filminin de olduğu orijinal yerli yapımlarını platformdan kaldırma kararı aldı. Bunun üzerine Gökbakar izleyiciden özür diledi. 

YEREL İÇERİKLER PLATFORMDA KALDIRILDI

Gökbakar, bu karar üzerine sosyal medyadan paylaşım yaparak, "Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca bu platformdayız diye Disney+'a üye olduğunun farkındayım ve kendimi mahcup hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum" dedi. Gökbakar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Disney başkanı Bob Iger beyin aldığı kararla strateji değişikliği yapmışlar ve birçok ülkede yerel içerikleri platformdan atmışlar. Atmışlar diyorum çünkü bizim de bir hafta evvel haberimiz oldu. Bob Iger'ın aldığı bu karara, Disney+Turkiye yönetiminin de çok üzgün olduğunu yakından biliyorum.

Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca bu platformdayız diye Disney+'a üye olduğunun farkındayım ve kendimi mahcup hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum. Böyle bir kararı bu kadar keyfe keder, seyircisine tek açıklama yapmadan alan ve üyelerini bu kadar umursamayan Disney Plus'ın yaptığını çok yanlış buluyorum. 5 yıl boyunca sadece Disney'de olup, yayınlanmamak ve seyircimden uzak kalmak benim için kabul edilebilir değil. Mutluluğum Disney gibi bir platformda dünya rekoru kırmış olmamız ve bunun gururu. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve emin olun yakın zamanda yeniden birlikte olacağız. Seyircilerimize saygılarımla"