Şahan Gökbakar'dan kendisine hakaret eden kişiye tek şart! Bakın nasıl uzlaşmaya gitti!

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar kendisine hakaret eden bir sosyal medya kullanıcısıyla nasıl uzlaşmaya gittiğini yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Gökbakar paylaşımına "En azından eğitime katkın oldu. Kötülüğü iyiliğe çeviriyorum." notunu düştü.

Şahan Gökbakar'dan kendisine hakaret eden kişiye tek şart! Bakın nasıl uzlaşmaya gitti!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya üzerine kendisine hakaret eden bir kullanıcıdan şikayetçi olarak dava açtı. O sosyal medya kullanıcısı ise Şahan Gökbakar ile uzlaşma şeklini X (Twitter) üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

DARÜŞŞAFAKA VAKFINDA EĞİTİM GÖREN BİR ÖĞRENCİNİN EĞİTİM MASRAFLARINA DESTEK OLDU

Şahan Gökbakar'dan özür dileyen kullanıcı "Sn. Şahan Gökbakar'a hakaret içerikli tweet atmam sebebiyle devam eden yargılama sürecinde uzlaşma talebim; Darüşşafaka vakfında eğitim gören bir öğrencinin eğitim masraflarına destek olmam kaydıyla kabul edilmiştir. Başta Sn. Şahan Gökbakar'a hakaret ettiğim için bir kez daha kendisinden, ailesinden, yakınlarından ve sevenlerinden özür diler devamla Darüşşafaka cemiyetinde eğitim gören Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün ilkelerine bağlı, laik ve çağdaş tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

"EN AZINDAN EĞİTİME KATKIN OLDU"

Şahan Gökbakar bu mesajı X hesabından paylaşarak "En azından eğitime katkın oldu. Kötülüğü iyiliğe çeviriyorum" dedi. Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.