Sahibinin evindeki yuvasından kaçtı. Bölgedeki herkesi tedirgin etti. Zehirli kaçak, 1 ay sonra ortaya çıktı

 Sahibinin evindeki yuvasından kaçtı. Bölgedeki herkesi tedirgin eden zehirli kaçak, aradan geçen 1 ayın sonunda bulundu. Güvenli bir şekilde evine geri döndü.

Sahibinin evindeki yuvasından kaçtı. Bölgedeki herkesi tedirgin etti. Zehirli kaçak, 1 ay sonra ortaya çıktı

Hollanda'nın Lelystad şehri bir basın açıklamasında, kalkan burunlu kobranın 19 Şubat'ta sahibinin evinden kaçtığını ve sahibinin evinin aşağısındaki bir kapı çerçevesinde dinlenirken görüldüğünden önce bir ay boyunca ortalıkta dolaşmadığını söyledi. Bölgedeki herkesi tedirgin eden zehirli kaçak, aradan geçen 1 ayın sonunda bulundu.

Sahibinin evindeki yuvasından kaçtı. Bölgedeki herkesi tedirgin etti. Zehirli kaçak, 1 ay sonra ortaya çıktı - Resim : 1

SOĞUKTAN BİRAZ ZAYIFLAMIŞ 

Şehir yetkilileri, "Şehir gözetimi ve polis, bölgeyi güvenli ve sessiz tutmak için birkaç dakika içinde olay yerine geldi. Sahibi de birkaç dakika içinde olay yerine geldi ve yılanı hemen yakaladı ve güvenli bir şekilde sakladı." dedi. Yılanın soğuktan dolayı biraz zayıflamış olduğu ancak bunun dışında herhangi bir zarar görmediği tespit edildi. Yetkililer, yılanın şehir dışındaki uzman bir yılan merkezindeki yeni bir eve taşınacağını söyledi.