Sahile sabah yürüyüşe çıktığında karşısına ilginç bir manzara çıktı... O canlı her tarafı sımsıkı kaplamıştı

Sahilde gezenlerin ilginç keşfi, hem iğrenç hem de inanılmaz görünüyordu. Yumuşak dokunaçlarla kaplı kütüğün ne olduğunu anlamaya çalışan yerel halk yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen yetkililer, bunun gel git hareketleriyle birlikte kıyıya vurmuş kaz midyeleriyle kaplı bir kütük olduğunu buldu.

Sahile sabah yürüyüşe çıktığında karşısına ilginç bir manzara çıktı... O canlı her tarafı sımsıkı kaplamıştı

Sahilde yürüyüşe çıkan pek çok kişi etrafta göz gezdirirken güzel bir deniz kabuğu, deniz suyuyla yontulmuş bir taş bulmayı düşünebilir. AncakYeni Zelanda'daki sahilde gezenler, çok ilginç bir keşif yaptı. Görenler şaşkına döndü ve buldukları şeyin ne olduğunu bir süre anlamaya çalıştı. 

İĞRENÇ OLDUĞU KADAR İNANILMAZ

Ülkenin kuzey adasındaki Bay of Plenty'de beş metre uzunluğunda olduğu bildirilen büyük bir uzaylı kütüğü tespit edildi ve yerel kişi onu iğrenç olduğu kadar inanılmaz olarak da nitelendirdi. Stuff'ın haberine göre, sabah yürüyüşü sırasında kütüğü bulan Kylie Morman, kütüğün solucan benzeri dokunaçlar ve kabuklarda yaşayan canlılar ile kaplı olduğunu söyledi. 

Sahile sabah yürüyüşe çıktığında karşısına ilginç bir manzara çıktı... O canlı her tarafı sımsıkı kaplamıştı - Resim : 1

KÜTÜKTEKİ YARATIKLAR NEYDİ? 

Yaratıkların, özellikle Lepas anatifera olarak bilinen türler olmak üzere kaz midyeleri olarak tanımlandığı bildirildi. Bu deniz hayvanlarının pelajik olduğu biliniyor, bu da kıyıdan uzaktaki sularda yaşadıkları anlamına geliyor. Queensland Üniversitesi Biyolojik Hizmetler Okulu'ndan Doç. yıl. "Gelgitler arasında yaşayan birini hiç görmedim. Açık okyanusta yüzen nesnelere tutunuyorlar ve burada planktonla beslenenleri filtreliyorlar." dedi.

MERAK UYANDIRDI

Yeni Zelanda'da kaz midyeleriyle kaplı büyük kütüğün görülmesi, geçen yıl bir Sidney sahilinde karaya vuran benzer bir "dokunaç" kaplı kütüğün ardından geldi ve yerel halk arasında benzer bir merak uyandırdı.