Şahinler grubuna operasyonda 22 kişi tutuklanmıştı! Kavga görüntüleri ortaya çıktı: Başkent İnşaat sahibi Uğur Vergili adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı:

İstanbul merkezli olarak “Şahinler” grubuna yönelik yönelik düzenlenen 43 şüphelinin yakalandığı operasyonda aranan Başkent İnşaat sahibi Uğur Vergili gözaltına alındı. Vergili’nin Şahin Grubu’nun karıştığı bir kavgada görüntüleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan Başkent İnşaat sahibi Uğur Vergili, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul merkezli olarak Şahinler grubunun karıştığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. O operasyonda 43 kişi gözaltına alınırken 16 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 660 mermi, 3 çelik yelek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirilmişti.

‘BAŞKENT İNŞAAT’ SAHİBİ GÖZALTINDA

Operasyona konu olan olaylardan birinde yaşanan alacak verecek meselesinin görüntüleri de ortaya çıkmıştı.

Şahinler grubuna operasyonda 22 kişi tutuklanmıştı! Kavga görüntüleri ortaya çıktı: Başkent İnşaat sahibi Uğur Vergili adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı: - Resim : 1

O kavgaya karışan isimlerden birinin de Başkent İnşaat Sahibi Uğur Vergili olduğu belirtildi. Vergili’nin de aranan şüpheliler arasında olduğu öne sürüldü.

GÖZALTINA ALINDI, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Çekmeköy’de bir arkadaşının evinde gözaltına alınan Uğur Verimli Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyetine getirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Verimli adliyeye sevk edildi. Verimli’nin 2018 yılında da Şahinler’e yönelik operasyonda da gözaltına alındı. Bilgili, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.