Şahmaran için tarih verildi! Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran, 20 Ocak'ta Netflix'te izleyici karşısına çıktı. Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in sevişme sahneleri ve dizide başrollerin çırılçıplak görüntüleri sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. İzleyiciler Şahmaran'ın 2. sezonunun ne zaman çıkacağını merak ediyor. Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak?

Şahmaran için tarih verildi! Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak?

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in başrollerinde yer aldığı Şahmaran 20 Ocak'ta izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı tarihten itibaren gündemden düşmeyen Şahmaran'ın 2. sezonunun olup olmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak?

Yönetmen koltuğunda Umut Turagay'ın yer aldığı senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı Şahmaran dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyiciyi heyecanlandırdı. Serenay Sarıkaya 'Şahsu' karakteriyle Burak Deniz ise 'Maran' karakteriyle karşımıza çıktı.

Şahmaran için tarih verildi! Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak? - Resim : 1

Şahmaran, mitolojide rastlanan akıllı ve iyicil olarak tanımlanan bellerinden aşağısı yılan, üstü ise insan şeklindeki Maran adı verilen doğaüstü yaratıkların başında bulunan ve hiç yaşlanmayan, ölünce ruhunun kızına geçtiğine inanılan varlıktır.

Dizinin kadrosunda Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimler yer alıyor.

Çekimleri Adana'da gerçekleşen Şahmaran'ın 2. sezonu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak?

Şahmaran için tarih verildi! Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak? - Resim : 2

Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak?

Dizide 'Maran' karakterine hayat veren Burak Deniz, Şahmaran hakkında açıklamalarda bulundu: "İkinci sezon hazırlıkları başladı. Mayısta mı başlarız, yoksa yaz ortasında mı girecek o belli değil. Haber bekliyoruz. Ya Eylül zamanı, ya da yeni yıla yakın Aralık gibi yayınlanacak gibi gözüküyor" 

Şahmaran'nın 2. sezonunun bu senenin sonuna kadar yayınlanacağı düşünülüyor.