Şahmaran'da yılanla cinsel ilişki sahnesine tepkiler yağan Serenay Sarıkaya eleştirilere böyle yanıt verdi

Geçtiğimiz günlerde dijital platform Netflix'te yayınlanan Şahmaran dizisi gündemden düşmüyor. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi de Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın sevişme sahnesi sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya'dan yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Şahmaran'da yılanla cinsel ilişki sahnesine tepkiler yağan Serenay Sarıkaya eleştirilere böyle yanıt verdi

Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden biri olan Şahmaran 20 Ocak'ta yayınlandı. Dizi henüz yayına alınmadan sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizinin her sahnesi ayrı bir olay oldu. 

SEVİŞME SAHNESİ ÇOK KONUŞULDU

Dizide Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz çırılçıplak olduğu cinsel ilişki sahneleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin izleyicileri, "Netflix için soyunmuşlar", "Bizim dizilerde seks olmazsa eksik kalır zaten" yorumlarında bulunmuştu. 

SARIKAYA'DAN ELEŞTİRİLERE YANIT GELDİ

Serenay Sarıkaya, cinsel ilişki sahnelere gelen tepkilere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Sarıkaya, gazeteci Sibel Arna'nın paylaşımını kendi hesabının hikayeler kısmında paylaştı. Arna paylaşımında, "Yönetmen ve oyuncu birbirine böyle gönül gözüyle bakınca ortaya performansın en iyisi çıkıyormuş demek. Bayıldım kareye." yorumunda bulundu. 

Şahmaran'da yılanla cinsel ilişki sahnesine tepkiler yağan Serenay Sarıkaya eleştirilere böyle yanıt verdi - Resim : 1