Sahte Kabadayı ekranlarda! Sahte Kabadayı filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Sahte Kabadayı filmi ekranlarda olacak. 1976 yılı yapımı filmin başrollerinde Kemal Sunal ve Suna Selen yer alıyor. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı filmin senaristliğini ise Suavi Sualp üstlenmiştir. Peki; Sahte Kabadayı filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Sahte Kabadayı ekranlarda! Sahte Kabadayı filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

SAHTE KABADAYI FİLMİ KONUSU

Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasının mafya babası olduğunu bilmeden tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sırasında, Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesi üzerine, babasının mirası bölünür.

Babasının sağ kolu olan avukat, Kemal'e ulaşarak durumu anlatır. Avukat sayesinde babasının mirasını geri almak için İstanbul'un en namlı kabadayılarının mekanını tek tek ziyaret eder ve Baba'nın oğlu Kemal diye nam salmaya başlar. Muhtar'ı babasının katili olduğunu bilmeden yanında gezdirir. Muhtar her seferinde onu tuzağa düşürmek için planlar kurmaya başlar lakin Kemal saflığı ve şapşallığı yüzünden her zaman tuzaklardan kurtulmayı başarır ve olaylar gelişir.

SAHTE KABADAYI FİLMİ OYUNCULARI

Kemal Sunal - Kemal
Kazım Kartal - Muhtar
Yavuz Selekman - Hamdi
Mümtaz Ener - Avukat
Hakkı Kıvanç - Hayri
İbrahim Kurt - Kulaksız İbo
Hasan Ceylan - Dikiştutmaz Sabri
Ferhat Ünal - Muhtar'ın Fedaisi