Sahur Bereketi sunucusu kimdir? Dursun Ali Erzincanlı kimdir, kaç yaşında?

Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle televizyon ekranlarında da programlar başlıyor. Ramazan boyunca her gece ekranlarda olacak sahur programları ise dikkat çekiyor. İlk sahur günü ekranlara gelecek Sahur Bereketi programı sunucusu Dursun Ali Erzincanlı merak ediliyor. Peki, Sahur Bereketi sunucusu kimdir? Dursun Ali Erzincanlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Ali Erzincanlı şiirleri ve hayatı!

Sahur Bereketi sunucusu kimdir? Dursun Ali Erzincanlı kimdir, kaç yaşında?

Rahmetiyle ihya eden Ramazan ayı geldi. Maneviyatı yüksek olan bu ayda, ibadetler edilecek, hayırlar yapılacak ve dualar edilecek. Televizyon ekranları da değişikliğe gidiyor. Ramazan ayına özgü programlar ekranlarda olacak. Ramazan boyunca her gece Ayasofya'dan ekranlara gelecek Sahur Bereketi de bu programlar arasında geliyor. Özellikle Sahur Bereketi programı sunucusu Dursun Ali Erzincanlı merak ediliyor.

Sahur Bereketi sunucusu kimdir? Dursun Ali Erzincanlı kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

SAHUR BEREKETİ SUNUCUSU DURSUN ALİ ERZİNCANLI KİMDİR?

Dursun Ali Erzincanlı 1969 Erzurum doğumludur. Erzurum İmam Hatip Lisesi’nde eğitim aldı. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arşivcilik Bölümünde eğitim aldı. Üniversite eğitim sırasında radyolarda çalışmaya başladı. Şiir kitapları, şiir albümleri çıkardı. Bu zamana kadar bir kaç dizi filmde yer aldı. Veysel Karani, Rabia, Diriliş Ertuğrul ve Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı. Aynı zamanda sunuculukta yapan Dursun Ali Erzincanlı bu sene Sahur Bereketi’ni sunacak.