Sakar Şakir filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?

Sakar Şakir filmi 19 Kasım 2023 Pazar akşamı televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Sinemaseverler filmin konusunu ve oyuncu kadrosu merak ediyor. Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yerini alan bu filmin yönetmen koltuğunda Natuk Baytan oturuyor. Peki; Sakar Şakir filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?

Sakar Şakir filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?

Sakar Şakir filmi bu akşam ekranlarda yer alacak. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, senaryosunu ise Suavi Sualp ile birlikte kaleme aldığı film Yeşilçam'ın en ünlü filmleri arasında yer alıyor. aşrollerinde Kemal Sunal, Adile Naşit, Ali Şen gibi usta isimlerin yer aldığı Sakar Şakir filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?

SAKAR ŞAKİR FİLMİ KONUSU

Sakar Şakir, ölen amcasından kendisine büyük bir miras kalan genç bir adamın başına gelenleri konu ediyor. Şakir, sakarlığı ile çevresinde nam salmış bir adamdır. Kayseri'de yaşayan Şakir'in hayatı, İstanbul'dan aldığı bir telgrafla bambaşka bir hal alır. Şakir'in İstanbul'da yaşayan amcası ölüm döşeğindedir ve ölmeden önce mirasını bırakacağı yeğenini görmek ister. Amcasının son anlarında yanında olmak isteyen Şakir, soluğu İstanbul'da alır. Ancak o henüz yoldayken amcası hayatını kaybeder. Mirasın büyük kısmının Şakir'e kaldığı öğrenen akrabaları ise, mirası onunla paylaşmak istememektedir. Tüm mirası ele geçirmek isteyen Şakir'in akrabaları, onu ortadan kaldırmanın yolunu arar. Mirasın elinden alınması için kendisini türlü oyunların içinde bulan Şakir, sakarlığı sayesinde hepsinden kurtulmayı başarır.

SAKAR ŞAKİR FİLMİ OYUNCULARI

Kemal Sunal, Adile Naşit, Ali Şen, İhsan Yüce, Ünal Gürel

SAKAR ŞAKİR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kemal Sunal filmlerinden olan Sakar Şakir, 1977 yılında İstanbul'un Bakırkö ilçesine bağlı Yeşilköy semtinde çekildi.