Sakar Şakir'in yıldızı Macit Flordun bakın hangi ünlü oyuncunun babası çıktı!

Sakar Şakir filmindeki 'Marmara Kazım' rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Macit Flordun'un oğlu bakın hangi ünlü isim çıktı. Çok şaşıracaksınız...

Sakar Şakir'in yıldızı Macit Flordun bakın hangi ünlü oyuncunun babası çıktı!

Sakar Şakir filmindeki 'Marmara Kazım' rolüyle akıllara kazınan usta oyuncu Macit Flordun'un oğlu da tıpkı kendisi gibi ünlü bir oyuncu!

Yeşilçam'ın unutulmaz karakterleri arasında yer alan Marmara Kazım rolüne hayat veren usta oyuncu Macit Flordun'un oğlu da, tıpkı babası gibi hayatını sanata adamış bir isim olan yakışıklı oyuncu Tardu Flordun!

Sakar Şakir'in yıldızı Macit Flordun bakın hangi ünlü oyuncunun babası çıktı! - Resim : 1

Tardu Flordun, babası Macit Flordun'un izinden giderek oyunculuğu seçti ve yine tıpkı babası gibi Ankara'da eğitim almayı tercih ederek, 1995 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 96 puanla yani en yüksek notla mezun oldu. Fakat Tardu Flordun, henüz dereceyle mezun olmanın mutluluğunu tam anlamıyla yaşayamadan, rol model aldığı babası Macit Flordun, 1996 yılında hayatını kaybetti.

Sakar Şakir'in yıldızı Macit Flordun bakın hangi ünlü oyuncunun babası çıktı! - Resim : 2

Babasını her fırsatta gururla temsil eden Tardu Flordun, 57 yaşında hayatını kaybeden babası Macit Flordun için ''Çok erken gittin be. Keşke daha çok görseydim seni...'' yorumunu yapmıştı.

Sakar Şakir'in yıldızı Macit Flordun bakın hangi ünlü oyuncunun babası çıktı! - Resim : 3