Sakarya Karasu'da denizde kaybolan çocuğun cesedi bulundu!

17 Eylül'de ailesiyle denize girdikleri sırada 14 yaşındaki Muhammet Cebrail Kozan bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kaybolmuş ve o günden beri arama çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyordu. Su yüzeyinde bugün ceset gören vatandaşlar, durumu ekiplere bildirdi. Cesedin, Muhammet Cebrail Kozan olduğu belirlendi.

Sakarya Karasu'da denizde kaybolan çocuğun cesedi bulundu!

Sakarya'nın Karasu ilçesi, Yalı mahallesinde 17 Eylül'de ailesiyle denize girdikten bir süre sonra gözden kaybolan 14 yaşındaki Muhammet Cebrail Kozan'ı Sahil Güvenlik Komutanlığı, , Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE), sivil toplum kuruluşlarına ait arama kurtarma ekipleri tarafından botlarla ve helikopterle su üzerinde, dalgıç ekiplerince de su altında ve kayalık diplerinde yoğun bir şekilde çalışmalar yapılmış, çocuğa ait bir ize rastlanmamıştı. 

Sakarya Karasu'da denizde kaybolan çocuğun cesedi bulundu! - Resim : 1

Kötü haber bugün geldi. Sakarya'nın Karasu ilçesinde denizde kaybolan 14 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Su yüzeyinde ceset gören vatandaşlar, durumu ekiplere bildirdi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçlarının sudan çıkardığı cesedin, 17 Eylül'de denizde kaybolan Muhammet Cebrail Kozan'a ait olduğu belirlendi.

Sakarya Karasu'da denizde kaybolan çocuğun cesedi bulundu! - Resim : 2

Kozan'ın cenazesi, incelemelerin ardından Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.